fredag 31 maj 2013

Livet e en fest...

Jorrå! Oftast är det väl så, att det är rätt bra. Ibland tillåmä lite bättre än bara bra, det har det varit sista tiden. Och är. Jag trivs med tillvaron på det stora hela, får ihop det väldigt bra. Väljer sällskap som jag trivs i, ignorerar andra och dess skit som det drar med sej. Lägger band på mej för att inte gå in i diskussioner jag egentligen hade kunnat säga en hel del i. Men det vinner nog ingen på, och allra minst jag själv. Sjukt duktig där, heja mej ;)

Dagarna trillar på och hela maj har visst passerat. Maj har väl bjudit på lite av allt kan jag känna. Mycket bra, lite tråkigt. Huvud och kropp har varit ok, inte topp, men ok. Hur som haver så väger bra saker upp det ngt sämre och mycket försvinner genom att vara ignorant. Jo, så är det, trust me.
Däremot vill inte magkatarr försvinna genom att jag ignorerar den. Däckad och hemma från jobb tors-fre. Har däremot kommit fram till att den tenderar bli mycket värr om jag känner efter. Så nu glömmer vi den också :)

Jag ska ha en lugn helg ihop med mina barn och det ska bli mycket skönt. Helt osociala ska vi väl inte vara, imorrn blir det att kolla till Taikons en sväng och söndag pratade mormorn om visit.

Livet e en fest. Bara att det ter sej lika olika hur festen ser ut. Förra helgen, ja då var det...fest. Denna helgen: Popcorn och saftfest med barnen och mamman hyschar barnen då nyheterna börjar. Det är väl fest det också?
Snart ny vecka. Onsdag smäller det. Då rullar vi neråt. Vi kan säga.... FEST...IVAL! Galet så kul det ska bli. Funderar dock redan lite över hur jag ska låta bli att längta hem? ;)

Åhå, måste lägga till en liten tacklista på slutet =)
Tack för middagar, kaffe och fika! (Jag diskar så gärna!)
Tack för underbart sällskap och för att du är som du är!

Dessa går främst till Tanya och Fredrik. Ni är bäst, men det hoppas jag att ni vet redan. Mina fina <3

Ta hand om varann och främst om de som betyder något för dej. Tänk på hur du uttrycker dina tankar till någon annan, det är lätt att det blir fel. Var ärlig och rak, sluta prata runt saker. Tänk om alla vågade vara lite mer konkreta och kunde säga var skon klämde direkt ist för att ta till en massa onödig skit. Sluta va en kärring sajja!
Jag har en del "vänner" som inte klarar sanningar. Men det kan hända att de ler och säger att "det är lugnt". Bullshit. Vänd inte kappan. Stå upp för det du tycker. Svara förihelvete.
Jo, jag är nog aningens irriterad, för det är få saker som triggar mej så vansinnigt som tjafs och trams. Jag har några vänner som är nära. Jag behöver inte många. Hellre få, genuina vänner som jag vet var jag har. Som jag vet står upp för det de tycker och som svarar mej ärligt så som jag förväntar mej. Visst fasen blir vi oense ibland. Och då jäklar ;) Då blir det argumentation och jag hoppas att vi tycker så olika att vi kan hålla på i evigheter. För så knäpp är jag. Love it :D

Bästa textraden evver förresten: When you criticize....With your pretty eyes....
Koll på vad det är? =)

Have it King u all!

måndag 27 maj 2013

Vad har hänt?! Ja, va fasen har hänt....

Lite av varje, kanske svaret är på den. Eller en hel del, skulle man också kunna säga.
Kan inte låta bli att lägga rubrik med inspiration av en 5-årig tjeja på jobbet.
Hon log (tackålov) pekade på mej och utbrast just detta. Haha, jag kunde inte annat än att skratta åt henne. En annan flicka uttryckte: "Du har klippt av en lugg!" Jo, typ....

Fredag kväll och planen var tjejmiddag hos mej. Bara det att vi har visst lite olika uppfattningar om detta med middag. Middag är sällan huvudsyfte, kanske snarare bisyssla ;) Och ska man dessutom äta middag hemma hos mej...Aee. Ni vet ju. Så in med kycklingspett i ugnen och TAADAAA klart!
Det mumlades om McD på hemväg och de satt snart och åt choklad. Haha, vikka träliga desperados asså. Tur att Tanken närvarade också så det blev nån ordning påt. Just sayin. Skojar bara, kul å se er.

Tanken, Emmet, Åssa och Låtta!!
Stående kommentar ett bra tag under kvällen var: "Var faan är frisören?" Frisören, Fia, skulle infunnit sej kl. 18.30, men damp in vid 20-hugget. Då vare dags. Dags att kapa lite. Ääääntligen. Fasen så gött!!
Kapardax!!

Suddig bild, men nu är "ena luggen borta" :P

Trötta desperados bangade såklart stan. (De var kanske hungriga iofs.) Bääästa Andy, Lucka osv.. kom och hämtade och skjutsade till stan. Såklart han gjorde. Sötnöten. De hade precis innan ringt från... Ae. Men vi åkte till ett bekant ställe. Och lite senare hamnade vi på ett annat bekant ställe. Fast. Åhåå, nu ska vi vara diplomatiska. L'Orient en fredag när NN har tillställning med tema Steampunk...eh kanske inte behöver ngn vidare förklaring. Men vi hittade trevliga människor att prata med :) 2 rockers fanns på plats och de pratade vi med. De undrade lite vad vi gjorde där och säg det den som kan förklara det ;) Men vi hade kul iaf, även om musiken kan diskuteras. Eller är färdigdiskuterad, sorry ;)
Även här fastnade vi på bild. Men efter att jag visat den för min kollega Malin på jobbet idag och hennes spontana kommentar var "oj" så tror jag vi sparar på den. Ehum.

Får en bild på två av mina finaste ist <3
Jaaao. Vi summerar fredag där. På ett ungefär. Hälften nämnt och hälften glömt ;)

Lördag. Min syn jag fick i köket när jag kom hem. Jippi. Fasen vikka gäster. Inte diskade de...

Gaaaah. Orka.
Nä. Tog en dusch och letade fram nyckel till Tankens gamla aber till bil som jag skulle hämta upp henne i fram på kvällningen. Nyckel fanns kvar, bilen utanför likaså, king.
Planerad "Inför-Sweden-Rock-fest" på lördagskvällen. Soooool på Tankens framsida! Filt ut. Musik på. Grannar som vinkar. Och sen damp de in, en efter en =)
Pilla var först på plats. Sen kom Kalleeeee. Och Stefan. Längre fram Gjutis och flickvän. Ännu senare Andy. Däremot uteblev Henke och Mange. Mange hade ju giltigt skäl då hans mor fyllde år. Men Henke. Titta på CL var tydligen viktigare. Och spara pengar till Sweden....Amen ok då ;)

Så jäkla sweeeeet!
Kalleeeeeeeeeeeeeeeee!
Stefan, Tank å Pilla.
Oj. Ojoj. Stan blev det. Men sent blev det, så i princip var det läggdax så fort vi kom fram. Och vi kan väl säga att kvällen avrundades där. Knappt hälften nämnt och inget glömt ;)

Söndag blev slappardag. Mådde oförskämt bra och hade det oförskämt bra. Både pizza och glass intogs. (Ja, gud så bra :S)
Låt oss säga att måndagens löpartur efter jobbet var på sin plats. Pain, pain....Gött.

Nu är det snart läggdax och vad händer då om jag inte får världens finaste sms. Små saker som gör dej lycklig. Älskade T! Jao Tanya naturligtvis :D
Tack du finaste vännen för att du tänker på mej en måndagkväll. Och troligen alla de andra dagarna också, precis som jag tänker på dej. Kärlek! Titt på't:


<3 u honey!

Siktar mot en vecka med ganska mycket träning. Rätt mycket jobb. En hel del kaffe. Och förhoppningsvis flera stunder av diskussion och..... Äh. Hälften nämnt och resten för mej själv!

Have it King u all!









onsdag 22 maj 2013

Närmar sej niiiiii!

Idag är det faktiskt bara två veckor kvar. Fasen vad fort det har gått. I dagarna två har Lucka och jag styrt med den berömda vagnen som ska transporteras till Norje. Sölvesborg. Sweden Rock Festival. Drauuuuke vad bra detta kommer bli. 
I eftermiddags sprang jag ihop med Mange, som jag för övrigt inte sett på evigheter. Kom fram till att nu måste planeringen sätta fart och på lördag ska vi väl spika ett å annat. Då blire förfest. En inför Swedenfest. Mange meddelar dock att han inte kommer, hans mamma har tydligen valt samma datum som vi. Fast hon valde att fylla år, så hon kanske var något före, men det är ff oklart. 
Nu får gärna denna vecka och nästa springa på, så är vi snart på väg neråt!
Sååå jääääkla KIIIIIIING! 




Ja som vi rer't! 
Citrusvagnen är redo. För jäklar vad det luktar citron där inne efter Luckas lilla inköp av doftfräschare. 
Två veckor kvar.
Äru mä JAOOO?!

Have it King u all!

tisdag 14 maj 2013

Berlin!



Så kom då den efterlängtade semesterhelgen. En tripp till Tyskland och Berlin ons-sön tillsammans med Fredrik. Och oj, så galet bra det var. Har njutit varje stund av semester och halv-lallig som man är anser jag att semester, det borde man ha oftare. Helt enkelt King. Klippt King.

Bilder, bilder och åter bilder kommer här i ett svep!




















Flyget gick redan vid 06.30 på onsdag morgon, så det första som hände i Berlin var att leta upp ett ställe som kunde erbjuda frukost. Det fanns ju lite överallt och många ställen serverar frukost långt in på dagen. Rekordet som vi såg var frukost fram till kl. 17.00.

Kaffet var ju viktigast förstås.


Lunch!
Strålande sol och kall öl.
Nom nom.
Passerade över en bro och även här återfinns
hänglås.
Dessa var faktiskt väldigt fina, samtliga
var graverade med namn och datum.
Aningens finare än de här hemma i Linkan ;)
Vilar trött skenben vid lunchen :)
























Sedan blev det dags för sightseeing och div sevärdheter.























Mest fascinerande var detta. Judiska monumentet. Sjukt många stenar på ett sjukt stort område.
Galet verkligen.
Hittade en stackare där mellan stenarna som gick och rensade ogräs. Asså.... Jag tror inte den människan hittat ut därifrån än.




 
 
 
Njuuuuter i soooolen!
Skål på't!

Hackescher Markt....

....och nån annanstans.... :)

Härligt grönt!
Åsså måste man vila skenben ibland.
Störtskön.
En miniatyr hänger numer tillsammans med min bilnyckel.
Glo!
Tyskarna gillar också tejp!
Intejpad cykel.
Bara sådär lixom.
Asbra.
Helt plötsligt på en lyktstolpe fanns tillgång till lite tur.
Tog nåra var. Eller EN. Eller ett par.
Äh. Kommer inte ihåg.


Så äre mät.
Inga vidare förklaringar behövs? :)
 
Ett besök på DDR-museum. Fanns massor spännande. Vad jag tog kort på? Jo tydligen bowling anno kriget kallt och kaffeutställning från 1970-talet. Märkligt. Jävligt märkligt.
 

 

Och vi åt och drack. Och vi drack och åt. Ingen hälsoresa här inte......!





Pizza!
Konstaterade att det var över ett halvår sedan
jag åt det. Rätt gött då. 
Hoppsan. Refill sajja.



Hittade nån gammal mur.



En bit gammal mur....
Coolaste biten mur!
Checkpoint Charlie.
Besökte även Haus am Checkpoint C.
Men det var ingen höjdare dessvärre.
Intressant men alldeles för jobbigt upplägg på
all information. Eller berodde det på alla öl
till lunchen en stund tidigare? Aee.
Man måste vila skenben också.
Här på U-bahn mot kvällens middag.
Och på U-bahn i Berlin kan nog precis vad som helst hända.
Jag är ganska övertygad.
Men de här grabbarna tar nog hand om det i så fall.
Det blev inte middag där det v ar tänkt denna kväll.
Istället hittade vi ett väääldigt speciellt ställe
"The last Cathedral"
Rätt spooky tema.



















Det är kanske inte någon vidare ordning på bilderna här i vilken ordning osv. Men här kommer ännu en frukost som är värd att nämnas. Passerade en Mercedsbutik. Butik? Ah, de sålde iaf Mercedes och hade kompletterat bilförsäljningen med lite servering. Så här åt vi frukost hos Merca iaf. Sååå sjuuukt gotttttt!






















Ett spännande besök på Berlin Dungeon! Borde tagit mer bilder här men så bidde det tydligen inte. Kan väl beskrivas som spökhus med skådespelare och duktigt med specialeffekter med ljus. ljud och div skrämmande påhitt. Riktigt bra! Galet nöjd med att jag övertalade Fredrik till detta ;) Jaja. Jag var lite tveksam i kön in till detta. Men säg inget högt. Vi kan säga att jag var dökaxig hela tiden.
(F blev för övrigt halshuggen där inne och jag blev lämnad åt mitt öde... Men, men. Shit happends.)

 
 
 
 
En av alla luncher.
Morotssoppa med ingefära och mandel.
Tog en öl också.
Som omväxling sådär.
Galet roligt.
Tänk att Mange Sköld skulle få en tanke
på denna resa.
Hur kunde han inte, då en riktig A-tröja bara
dök upp sådär?! ;)






















Middag!
Känguru, gotttttt!




















"Feels like in heaven"!!!!!!
TRE våningar Adidas.
Jag var så lycklig där.....


Jajje! Klart man shoppar loss där.
Åh. Så bra det var.... :P

SWEEEEEET! Bra reklam av Lindt ;)


KaDeWe
Zalando





















Shopping, äta, dricka och spana sevärdheter. That pretty much sums it up!


Men sista middan.....
....var nog...



...den allra bästa!

White Trash Fast Food!
Underbar överraskning då F hade bokat borde på detta ställe. En f.d Chinarestaurang som, ja trashats, till rockstil. Vilket galet bra ställe!! Detta fick avsluta resan och här avrundade vi lördagskvällen innan flyget gick hem tidigt söndag morgon.
Som sagt. That sums it up. Några små grejjer bara.... För visst hände några galenskaper. Tänker inte redovisa vem som gjort eller sagt vad, det kan ni få klura på.

Någon sprang in i en stolpe. Om stolpens höjd kan vi väl säga att den räckte till strax under magen....
Någon svarade glatt: "Pommes"! som svar på om det skulle vara kryddsmör till maten.
Någon blev tillsagd att sitta ordentligt på restaurangen....Inte ok att ha fötterna på stolen mittemot...
Någon vara nära att uttrycka ganska fula ord, på svenska, inne på McD. Avbröt det hela då svenskar upptäcktes inom obehörigt avstånd. (Puh.)
Någon köpte jeans i en färg som var ganska otippad!
Någon envisades köra samma Spotify-listor om och om igen på hotellet. Någon nr. 2 ber att det hela ska sänkas ner en aning.
Någon är besatt av tv-tornet.
Någon ville åka mot Spandau flera gånger om dagen om vi hade haft tid.

FI FNN vad bra vi har haft det. Ville bara tillägga det, om det inte framgått redan!!
Tack bästa F för en underbar resa, det gör vi om. Ja fasen....

Nu börjar vi planera sommarens resa. Det blir sweeeeet det! Längtar =)
 
 
Have it King u all!